PHOTOS

 

HVALPE FØDT DEN 21. MAJ 2019

 

Så er hvalpene blevet 8 uger - og de flytter nu til deres dejlige nye familier.

 

 

Hvalpemapper med gode råd og fif, halsbånd og liner og kufferter skal der til, når man flytter hjemmefra...

 

 

 

... og også lidt gode ting fra farmand

 

Hvalpenes nye familier:

 

 

Så blev det tid til, at Michell og Frederik skulle hente Kaiser hjem. Jeg har allerede fået flere opdateringer om, at Kaiser allerede er faldet godt til. Der gik en dags tid, hvor han lige skulle se sit nye hjem lidt an, og så begyndte han at blive fræk :-) - så det er jo gode tegn, ha ha. Vi glæder os til at se jer engang imellem i fremtiden, måske til hundeleg på marken eller måske en tur i skoven eller stranden?

 

 

Lene og John og Astrid kom endelig :-) forbi og hentede dejlige Balder hjem. Vi er helt sikre på, at det er det helt rigtige hjem, som Balder har fået. "Problemet" er nok, om han bliver FOR forkælet :-) Vores hunde er allerede blevet forkælet, når I har været på besøg, hvor de har stået klar til kiks, godter, eller hvad der ellers lige har været med i lommen. Tak for alle opdateringer, der allerede er tikket ind. Balder er allerede flyttet ind - vi glæder os til at mødes til hundesnak og lege i fremtiden :-)

 

 

Charlotte og Uffe kommer langvejs fra, helt fra Nordjylland :-) for at hente "Frk. Smilla" hjem. Frk. Smilla kommer til at bo på en dejlig gård med alle mulige dyr incl. en anden samojed, Bella, hvor far for det meste går hjemme og hygger med hundene og de andre dyr. Sikker på, at Frk. Smilla kommer til at få det som blommen i et æg :-). Vi må se, om vi er heldige, når hvalpene bliver lidt større, at få lokket jer en tur til Sjælland til lidt leg på marken. Ellers kommer vi helt sikkert en tur forbi og hilser, når vi en dag alligevel er i det dejlige Jylland.

.

 

Søren og Christel har også nu hentet Djumba hjem til Næstved. Djumba bliver samojed nr. 3 i familien. Djumba kommer til at bo sammen med en anden dejlig familiehund. Jeg er sikker på, at de nok skal blive best friends inden længe - når hvalpene er blevet lidt større, glæder vi os til at se jer til måske lidt hundeleg og hygge på marken. TAK for alle billeder og beskeder - så dejligt at høre, at I er så glade for ham

 

 

Så var dagen kommet, hvor Gry og Nanna kom forbi og hentede dejlige Cosmo hjem til Jylland. Der bor i forvejen en dejlig kat hos familien. Jeg er sikker på, at de nok skal blive gode venner, når man lige har vænnet sig lidt til hinanden :-). TAK for alle de dejlige hilsner og billeder og statusopdateringer :-) - så dejligt at se, at han allerede er faldet godt til hos jer.